Kad smo kod menija i ponude, definitivno preporučujemo domaći sir i rakiju, zatim razne čorbice koje slobodno mogu da prate specijaliteti od divljači, zatim tradicionalna srpska jela, roštilj i drugi specijaliteti.
SPECIJALITETI koje obavezno treba probati:
Srneća pohovana šnicla, uštipci, gulaš i kobasice.
Miris domaćeg hleba iz furune je nešto što treba doživeti i probati. Domaća rakija od šljive, dunje i kajsije, domaće vino od stare sorte vraća vam snagu i budi ljubav u vama.
Jedinstvena i neprevaziđena hrana od divljači iz kuhinje i sušnice budi sva čula.
Od utorka do petka – radnim danima probajte naše različite specijalitete po PROMO cenama!
Restoran VIS polako ali sugurno postao je prepoznatljiv ne samo po svojoj jedinstvenoj lokaciji i ambijentu, već i po uvek svežim i ukusnim specijalitetima koji svakog dana od jutra do mraka strpljivo čekaju svoje goste.
Najčešća dilema koja sigurno muči svaku domaćicu jeste “Koje jelo danas spremiti?”. Znamo koliko je važno da nam ishrana bude raznovrsna a ako je prati i dobar ukus i naše zadovoljstvo, tek onda možemo svoj obrok smatrati kompletnim.
Zato za vas imamo doručak i ručak “za dvoje” a ukusno pripremljena jela sigurno će biti adekvatna zamena za ona pripremljena u našim kuhinjama.
Kada je u pitanju doručak, naša preporuka je da subotu izdvojite za potpuni užitak od ranog jutra, i da svoj zasluženi vikend odmor otpočnete na pravi način.
U restoranu na Kameničkom Visu sačekaće vas sukana pita i kiselo mleko, uz nezaobilaznu jutarnju kafu po ceni od 300 dinara.
Dan započet na ovaj način sigurno neće biti propraćen neuspehom u bilo kom pogledu.
Ukoliko se ipak odlučite da pripremu glavnog obroka prepustite veštim rukama kuvara iz kuhinje restorana Vis, oni će za vas pripremiti izvrsne teleće repove, a uz njih dobićete i kupus salatu i lepinju, baklavu da zasladite svoj dan i dva pića po izboru.
Ovaj ručak za dvoje biće dostupan u restoranu svakog četvrtka.
okupite svoje najbliže, svoje prijatelje i ljubitelje dobre hrane i pića